Outdoor-BSO | buitenschoolse opvang voor kinderen van 7 tot 13 jaar

Vindt uw kind het fijn om na een drukke dag op school lekker buiten uit te waaien? Dat kan bij de Outdoor-BSO van Kits Primair in Beilen. De Outdoor-BSO is een buitenschoolse opvang die in het teken staat van actieve, uitdagende en avontuurlijke buitenactiviteiten. Waar professionals een uniek programma aanbieden op het gebied van sport, spel, avontuur, techniek, creativiteit en leven in de natuur.

Locatie

U kunt de Outdoor-BSO vinden aan de Eursingerweg 14 in Beilen, op sportpark Noord-West bij voetbalvereniging VV Beilen. Wij nodigen u van harte uit om een keer samen met uw kind te komen kijken. U kunt hiervoor een afspraak maken via de Backoffice Kinderopvang: 0593 535 101.

Openingstijden

De Outdoor-BSO is open tijdens schoolweken op dinsdag en donderdag van 14.00 uur tot 18.30 uur. Het kan zijn dat u (ook) op een andere dag opvang nodig heeft. Uiteraard kijken wij graag met u naar de mogelijkheden.

Programma

Bij aankomst op de Outdoor-BSO krijgt uw kind eerst wat te eten en te drinken. Rond 14.30 uur starten de activiteiten tot ongeveer 17.00 uur (of tot het moment dat u uw kind komt ophalen).

Vervoer vanuit de IKC’s

Een medewerker van Kits Primair haalt uw kind op bij het IKC en brengt het naar de Outdoor-BSO. Vanuit de IKC’s in Beilen gaan kinderen, onder begeleiding, per fiets naar de locatie. Voor vervoer vanaf de andere locaties beschikt Kits Primair over een eigen personenbus. Aan het eind van de dag kunt u uw kind ophalen bij de Outdoor-BSO.

Tarieven

De tarieven voor de Outdoor-BSO en informatie over kinderopvangtoeslag vindt u hier: https://kitsprimair.nl/tarieven-producten-kits-primair/.

Aanmelden

U kunt uw kind aanmelden voor de Outdoor-BSO via het aanmeldingsformulier voor en naschoolse opvang Kits Primair. Het ingevulde formulier kunt u mailen naar kinderopvang@kitsprimair.nl of opsturen naar:

Kits Primair
T.a.v. Backoffice Kinderopvang

Hofstraat 18
9411 LB  Beilen

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over de Outdoor-BSO? Neem dan contact op met de Backoffice Kinderopvang: 0593 535 101.

Call Now Button